Mr. Jos Lantmeeters

Mr. Jos Lantmeeters (1964) is sinds 1988 advocaat. Sindsdien heeft hij zich ontwikkeld tot expert op het gebied van contractuele aangelegenheden, bouwzaken en (ver-)huurzaken. Ook op het gebied van echtscheidingen, testamenten en erfopvolging weet hij u uitstekend te adviseren. Kenmerkend voor Mr. Lantmeeters is zijn gedrevenheid om u een volledige en professionele juridische dienstverlening te willen bieden. Vertrekkend vanuit een totaaloverzicht van uw behoeften, combineert hij de benodigde kennis en ervaring tot een solide antwoord op uw vraag. Mr. Lantmeeters is actief voor zowel kleine zelfstandigen als voor grote ondernemingen.

Mr. Lantmeeters is gespecialiseerd in de volgende onderwerpen:

  • contractenrecht
  • familiaal vermogensrecht;
  • bouwrecht;
  • huurrecht;
  • debiteurenbeheer – invordering van uw facturen.

U kunt mr. Lantmeeters bereiken via telefoonnummer 089 32 91 91 (bij voorkeur in de namiddag) of per e-mail.

 

Mr. Kathleen Van der Heyden

Mr. Kathleen Van der Heyden (1976) is sinds 1999 advocaat. Zij heeft een bijkomend certificaat Expert Class Sociaal Recht behaald aan de UAMS.

Mr. Van der Heyden is gespecialiseerd in de volgende onderwerpen:

  • sociaal recht (arbeidsrecht en sociale zekerheidsrecht)
  • familiaal recht
  • bouwrecht

U kunt mr. Van der Heyden bereiken via telefoonnummer 089 32 91 91 (bij voorkeur in de namiddag) of per e-mail

Een team van deskundigen

Bij Lantmeeters & Partners Advocaten werkt u met een enthousiast team van juridisch deskundigen. Wij zetten ons in om uw positie op juridisch vlak te verstevigen. Daarbij zijn wij persoonlijk in de aanpak, flexibel en toegewijd aan úw zaak en richten wij ons steeds op het gewenste resultaat.

Het kantoor werkt daarvoor samen met interne en externe advocaten, elk gespecialiseerd in hun vak. Door het feit dat uw dossier steeds door mr. Lantmeeters wordt gecoördineerd heeft u de garantie dat geen enkel aspect verloren gaat, en dat uw dossier steeds vanuit elke invalshoek wordt benaderd.

Contactgegevens

Lantmeeters & Partners Advocaten
Weg naar As 140
3600 Genk

t. +32 (0)89 329 191
f. +32 (0)89 329 192